2010. május 12., szerda

2010. tizenkilencedik hete

A hét nagyon jól kezdődött. Hétfőn a legkisebbek nagyon nagyon szépen úsztak, ma nagyon odafigyeltek és mindent megpróbáltak jól végrehajtani. Ez már nagyon jó hangulatot adott a heti kezdésünknek.
A nagyobbak is megpróbáltak mindent végrehajtani. A mai feladatuk csak annyi volt, hogy mindenki egyszerre cserélje a kezét! Megpróbálták tökéletesíteni a feladatukat, majdnem sikerült is. Csak mikor meghallják, hogy most akkor következik a verseny egymással, akkor felejtik el. DE remélem a sok gyakorlás a versenyfeladatokra is ki fog hatni!
A legnagyobbak is egy kis bemelegítés után az egyszerre mozduló kezek rejtélyeit próbálgatták. Nagyon jól sikerült, ezért belefért még egy kis váltózás is. Ott pedig lábbal hajtottak a csapatok egymás ellen!
Kedden el tudtuk kezdeni szervezni a gyereknapi programunkat! Sikerült a helység, sikerült a program előkészítése és a végére egy össznépi bulit beszéltünk meg gyerekekkel, szülőkkel!
Szerdai edzésünk nagyon összevissza volt-megint-. Úgy néz ki a szerda már csak ilyen nap! Dolgozott mindenki, de nem 100%osan!
Pénteki napunkon ismét az alapokat gyakoroltuk. Versenyre, gyereknapra készülünk kisebbek nagyobbak egyaránt!
Május 30., június 6. a versenyek napjai, és május 28. a gyereknapi programunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése