2010. november 30., kedd

2010.november

A novemberi hónapunkban már van egy bejegyzés, igaz az csak a versenyről szólt. A mostani az edzéseinkről, mindennapjainkról a versenyig és utána.

A november kezdetével egyre közelebb kerültünk a verseny időpontjához.

Azoknak a kicsiknek, akik életükben először indultak versenyen sok-sok olyan feladatot kellett ezeken az edzéseken megtanulni, amit eddig még nem tanultak, a nagyobbakkal meg csak ismételni kellett.

Az Ebihalacskákkal megpróbáltunk folyamatosan versenyhelyzetet teremteni, rajtolással indulni, versenytávnak megfelelő métereket úszni.

A Cápákkal minden edzésen és most is folyamatos a versenyzés, hosszabb táv. Annyi különbséggel, hogy ebben az időszakban a bemelegítések után már mindenki csak a saját számára koncentrálva úszott!

Az apróbbaknak megpróbáltuk a nagyokkal közösen megmutatni, hogy hogyan is zajlik egy versenyzés. Hogyan kell elindulni, milyen gyorsan teszik a kezüket, hogyan dübörög a lábuk, és a bukfenc rejtelmeit is.

A verseny előtti edzésen megkaptuk az új pólóinkat (köszönjük ezúton is). Megint szépek és egységesek lettünk. Idén a kék dominál, és erre került fehér felirat, a név és logó. A gyerekek nagyon örültek neki. A kisebbek csodálkozva nézték, próbálgatták az új szerzeményt. A nagyobbak már rutinosan magukra próbálták, és vitték az öltözőbe.

Aztán eljött a verseny, ami a november 13ai bejegyzésben olvasható.

……

……

A verseny után, mint mindig, most is értékeltük - Tóni bácsival együtt- az úszópalánták eddigi munkáját és a versenyen mutatott teljesítményüket. Erre az alkalomra érmet kaptak a gyerekek, mindenki a munkájának megfelelőt. Nem volt olyan Delfinünk, aki ne örült volna neki. Van, akinek ez volt az első (de nem utolsó), de van, akinek a sokadik.


Aztán a hónap második felében ismét nekikezdtünk a szorgos munkánknak. A technikai feladatoknak, a versenyzésnek. Ismét voltunk nagyvizes edzésen, bár itt sajnos már voltak betegeink is, de élvezetes, jó edzésen vettünk részt.

És érkezik a december……..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése