2011. április 16., szombat

2011. Április 10.

NYUSZI KUPA ÚSZÓVERSENY
A VIZIPÓK EGYESÜLET SZERVEZÉSÉBEN
2-10 ÉVES KORIG
Elérkezett a vasárnap, a verseny napja. Nagy izgatottsággal érkezett mindenki a szentendrei V-8 uszodába. (De azt hiszem a legjobban mi, a felnöttek izgultunk).
A verseny megnyitóval, ismét körbevonulással (most gyerekzenére) és csapatbemutatással kezdödött.
Ezek után a legkisebbek versenyével kezdödött az I. Vizipók Nyuszi Kupa, a 2 évesekével. Tündéri, apró, pici emberkék úsztak a medencében, a mellettük hatalmasnak látszó segédeszközökkel és az őket segitő edzőkollegákkal. Minden csapat kisgyermeke örömmel vettette magát bele a vizbe. Volt aki segitőkezeket kért, és volt akinek nem kellett segitség, hogy végigussza a távját.
Aztán elérkeztünk a 4 évesekhez és innentől kezdve mi is vízre szálltunk! A mi KicsiDelfinjeink közül senkinek nem kellett edzői segitség a távja közben, aki elindult ezekben a versenyszámokban, az mind éremmel szállt ki! De a legnagyobb dolog, hogy mindenki végig úszta a kedvenc úszásnemét, és a kis arcukon az öröm látszott , szüleik és hozzátartozóik arcán a büszkeség. Az eredményhirdetéskor a számukra hatalmas dobogóra széles mosollyal léptek fel vakuk villogásának közepette és vették át megérdemelt jutalmukat.
Az eredményhirdetés után kezdetét vette a nagyobbak versenye.
Itt már hosszabb távot kellett úszni és természetesen segítség nélkül. Cápalinák és Cápalik örömmel, csodaszép úszásssal, és fantasztikus eredményekkel értek célba. Elkeseredni senkit sem láttunk, mindeki várta a dicséretet, akár edzőjétől, akár szüleitől. És meg is kapták, mert MEGÉRDEMELTÉK!
És végezetül egy fantasztikusan szervezett versenyen voltunk, KÖSZÖNJÜK A VIZIPÓK CSAPATNAK A MEGHIVÁST!, ahol mindenki jól érezte magát, a leghangosabb szurkolótábor ismét a mi szüleink voltak (KÖSZÖNET ÉRTE!).
És nem utolsósorban
Örömmel vettem részt ezen a versenyen, öröm számunkra Tónibácsival az Ebihalak, Cápalinák és Cápalik edzőjének, segitőjének lenni.
Köszönöm a lelkes szurkolást, a még lelkesebb támogatásotokat, segitségeteket Kedves Ebihal, Cápalina és Cápali Szüleim! Köszönöm a Kedves "Kolleginák" segítségét is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése