2011. november 13., vasárnap

2011. október

Egy hónap megint eltelt.
Minden ebihal, delfin, cápalina és cápali a tudásának megfelelően úszkál, ez a hónap betegség mentesen kezdődött, csak egy-egy kis kimaradás jellemzi a társaságot.
Fejlődésünket a szülői visszajelzésekből halljuk, persze azért kollégáimmal közösen ezt mi is észrevesszük :).
Az újonnan érkezett gyerekek is már beszoktak a csapatba. A CSAPAT így nagybetűkkel irandó, hisz fiúk-lányok egymást beilleszkedését közösen segítettek, és így senkinek nem esett nehezére A MI CSAPATUNK részesének lenni. Szüleink is már megszokták egymást és mint egy NAGY CSALÁD létezünk.
Volt nagymedencés edzésünk is, és remélem a gyerekek is annyira élvezték mint mi! Azok, akik életükben először edzettek nem meglepődéssel vették tudomásul egy másik medence méreteit, hanem az eddig megszerzett tudásuknak megfelelően dolgoztak egy órán keresztül. Képek készültek most is, fényképeink között meg lehet nézni.
Elkezdtünk készülödni is a novemberi, decemberi versenyeinkre.
A versenyekhez a legfontosabb a technikai feladatok gyakorlása, de ezek után gyakoroljuk a versenyhelyzeteket. Próbálunk úgy úszni, mintha ott lennénk a versenyen a nagymedencében. És sikerül. Ügyeskednek minden egyes hosszon.
A nagyobbakkal még mindig közösen találjuk ki a napi edzést, napi tempóinkat, amit ők tudásukkal egyezően teljes erőbedobással hajtanak végre.
Játszani minden korosztály szeret, a legapróbbtól a legnagyobbig. Fontos rész ez az edzésnek, mert ezzel fel tudjuk oldani a monotonitást. Néha az edzések közé is be kell iktatunk be egy cseppnyi játékot. De ez nem megy a munka rovására.
Röviden ennyi történt velünk a múlt hónapban. Dolgozunk, úszunk, készülünk a versenyeinkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése