2010. január 11., hétfő

Szakosztályunkkal történt 2009-ben röviden, címszavakban

Röviden: Faltól falig edzésekkel, versenyekkel teli hónapok voltak az évben.
Na de a tréfát félretéve.

Egy kicsit részletesebben:
o Márciusban egy nőnapi versenyen vettünk részt a Reform Úszóműhely szervezésében. A lányokat ünnepeltük, de a fiúk is elindulhattak egy versenyszámban. Ismét halmozták gyerekeink az érmeket! Az úszópalánták mindegyike éremmel vagy oklevéllel térhetett haza.
o Márciusban edzőnk, Lörinczi György elindult a Budapest Bajnokságon. 6év kihagyás után nagyon szép eredményt ért el 50m gyorsúszásban 52 induló közül a 19.helyen végzett.
o Márciusban minősítő vizsgát tett néhány tanítványunk, és örömmel vettük tudomásul, hogy 3 úszásnemből sikerült is nekik. Így ők a jövőben ebben a három úszásnemben bármikor versenyre állhatnak az igazolt versenyzők között.
o Áprilisban a Kőbánya SC. hagyományos „Húsvéti versenyén” vettünk részt. A gyerekek korosztályok szerint úsztak, mindenki leúszva a métereit érmekkel, oklevelekkel lett gazdagabb. A Kőbánya SC sportiskoláiba járó elsős, másodikos, harmadikos vecsési tanulók kimagasló teljesítményt nyújtottak a verseny során.
o Áprilisban került megrendezésre a sportiskolások X. kerületi úszó diákolimpián. Innen minden vecsési tanítványunk érmes helyezéssel tért haza.
o Május végén a Kőbánya SC által rendezett gyereknapi úszóversenyen csak a portiskolások vettek részt. Mindenki a márciusi eredményeinél jobb időeredményt ért el.
o Júniusban részt vettünk a gyerekekkel Budapesti Úszószövetség által rendezett Úszóiskolák Versenyén. 15 egyesület, „megszámlálhatatlan” úszópalántája versenyzett a Margitszigeten. A Vecsés SE Úszószakosztálya 22 gyerekkel képviseltette magát a versenyen. A legkisebb „ebihaltól” a legnagyobb „cápáig” mindenki csodálatosan teljesítette a maga számára kinézett versenyszámot. Volt, aki felállhatott a dobogóra az időeredménye alapján, de elkeseredni senkit nem láttunk. A végén itt is rendeztek családi versenyszámot, ebben is helytálltak a gyerekek, és szülők egyaránt. Az úszóverseny végén értékeltük tanítványainknak az idei szezonban elvégzett munkájukat, ezen a versenyen elért eredményeiket, szorgalmukat és erre az alkalomra készítetett érmekkel díjaztuk őket.
o Néhány volt tanítványunk, -akik jelenleg a versenyelőkésztő csoportban úsznak a Kőbánya SC-ben- evvel a versennyel egy időben „Delfin Találkozón” vett részt. Nagyon szép eredményeket értek el ők is.
o Augusztusban mindenki kipihente az egész éves fáradalmait, mert szeptembertől ismét kezdődtek az edzések, a faltól-falig való munka, egészen mostanáig.
o Szeptemberben már a sporiskolások nélkül, de a legkisebb ebihalainkkal kiegészülve közösen kezdtük meg hosszú, fárasztó edzésekkel teli felkészülést a decemberi versenyekre.
o Decemberben a télapó érkeztével a háziversenyek is elértek minket. Most Kistarcsára mentünk a Mikulás Kupára, ahol a gyerekek megmérettetései mellett a szülök is versenyezhetnek. Reméljük innen sem tér haza senki üres kézzel!!!!!
(Most már tudjuk, hogy mindenki éremmel és ajándékkal tért haza!)

Röviden ennyi, számadatokkal senkit nem untatnánk, azt a honlapunkon el lehet olvasni, illetve képeket is lehet nézegetni az eseményekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése