2010. március 7., vasárnap

2010. kilencedik hete

Már március van

Hetente jelentkezem és most tűnt fel igazán hogy ez már márciusi bejegyzés lesz.

Az első tavaszi napok edzései gyorsan elröpültek, a szokásos feladatokkal! Vannak igen sokoldalú feladatsorok, amik nagy figyelmet követelnek mindenkitől. De igyekszünk közösen megoldani mindent!

Örömmel mondhatom hogy három fővel növekedett a létszámunk. Az oktatási napokról úsztak át az egyesületi ebihalak, delfinek és cápák közé! Zalai Flóra, Kajli Balázs és Kocsi Lili. Remélem már a márciusi nagyuszis edzésen, és az április versenyen is részt fognak venni!

Ma is nagy öröm ért minket! Vargyas Regi ebihalunk ma vizsgázott úszásból!
3 úszásnemből (gyors-hát-mell) 3 sikerült neki! Meglesz neki nemsokára a versenyengedélye, amit májusban ki is próbálunk!
(A vizsga egy bizottság előtt zajlik, szabályos technikával, fordulóval kell leúszni 50m-ert minden úszásnemből. És ezek után mehet a gyerek csak olyan versenyekre, ahol igazolt versenyzők úsznak!)
A vizsgákon már több ebihalunk túl van, név szerint Filipszky Gábor, Jónás Csaba, Butor Fanni, Várszegi Balázs, Jónás Csilla, Károly Regina. És most Vargyas Regi is csatlakozott a csapathoz.
Az első megmérettetésük igazolt versenyzőként május 22én lesz!

A jövő héttől meg elkezdjük a leendő egyesületi kis és nagyon kis ebihalainkkal az edzéseket. Kipróbáljuk velük, hogy milyen a légkörünk és milyen a csapatunk.
Kíváncsi leszek, milyenek lesznek a picikék?
Milyen lesz Levi, a nyugisabb, a másik Levi, aki egy kicsit elevenebb, Domi, aki állandóan mosolyog, Andris a kisfönök, Miri és Réka a két picilány,akinek a tesóik már ott úsznak!
Nagyon kíváncsi vagyok, de holnap minden kiderül!

És a következő hétvégén ott a nagymedencés edzésünk! Márc. 13. 9 óra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése