2010. március 13., szombat

2010. tizedik hete és a 13ai szombati edzésünk

Végre! Péntekre a betegeskedők többsége meggyógyult!!!!
Most már szeretném ha így is maradna!

Az edzéseink a héten furcsán teltek! Valami biztos lehet a levegőben!

A legújabb Picikéink nagyon próbálnak ügyeskedni, de még hamar elfáradnak. Elevenek, aranyosak, de minden feladatot megpróbálnak helyesen megcsinálni. Sok játékos feladattal próbáljuk a figyelmüket fenntartani! Ilyenkor el is felejtik, hogy fáradtak!

A kisebb ebihalaink nagyon szépen dolgoztak, kiegészülve az új ebihalakkal. Sok sok technikai feladatot úsztak, van amit hangos vezényszóra végeznek, hogy pontosan rögzüljön a feladat.
És versenyeztek is. Ilyenkor sokszor elmondjuk nekik, hogy a kis buksikban megmaradva élesben is előugorjon, hogy a technika már egy fél siker!

A nagyobbak a héten egy kicsit elkanászodtak. Komoly beszélgetésünk szerdán volt edzés után (vagyis csak én beszéltem és ők meghallgattak). Remélem nem maradnak nyomtalanul az elmondottak.
A hétfői edzésen gyakorolt térdelős fejesúgrás és keresztbeúszós lesz a kedvenc úgy látjuk. Szerdán is és pénteken is megkérdezték, lehetne e ilyet játszani.

És akkor elérkezett a szombati edzésünk. Ismét kistarcsai uszoda, reggel 9 óra.
Majdnem mindenki eljött! Szuper, hisz ez mindannyiunk érdeke!
A kisebbek 25m-ek úsztak, kipróbáltuk, hogy a versenyen ki milyen számban szeretne úszni. A végén egy kis játékra, fejesugrás gyakorlására is volt idő!
A nagyobbak Tónibával úsztak 50m-eket. Fejesugrással indultak, leúsztak 2 hosszat, kimásztak és megbeszélték, aztán újra indultak. Legalább tízszer, nem számolta senki?!
A végén az én kérésemre azért ugrott még mindenki egy fejest, köszönöm. És még nekik is volt egy kis játékra idejük.
Szerintem ismét eredményesen kihasználtuk ezt az egy órát.

A kistarcsai uszoda nagyon szuper. Nekünk időben nincs messze (kb.20 perc), a szülök is figyelemmel kísérhetik az edzésünket (és ma "árvizet" is láttak, éreztek a lábuk alatt!),
a gyerekek nem fáznak a vízben. Az ott dolgozok nagyon kedvesek, segítőkészek velünk.
És megkaptuk a dicséretünket, hogy mennyire egy jó kis csapat vagyunk, a szülőinkkel együtt.
Ezt én is, mi is így gondoljuk!

ÁPRILIS 17. VERSENY KISTARCSA NYUSZI KUPA

Hétfőn nincs edzés, pihenőnap van. Szerdán találkozunk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése