2010. április 8., csütörtök

2010. tizenharmadik, tizennegyedik hete

HUHA MINDJÁRT ITT A VERSENY!!!
Ez egy rövid hét számunkra. Ezért egyszerre írom le a két hetünket!

A legkisebb ebihalacskák (2006) még nem fognak versenyezni, még nem állnak készen egy 25mes távra. Talán júniusban!?
Viszont a Leventék (2004,2005) beszállnak már most a versenyzésbe!!!!!
Igaz csak egy számban fog versenyezni, hátúszásban. Na de ahhoz képest, hogy szeptemberben kezdtek el úszni velünk, vagyis tanulni, ez egy fantasztikus teljesitmény a gyerekektől és szüleiktől (akik rendszeresen elhozzák úszni a csemetéjüket!).
Most már ott tartanak, hogy a csapatban úsznak és sikeresen le fognak úszni 25m hátúszást.
Nem nyerni mennek, hanem élvezni, megismerni a versenyzést (na azért ha érmet nyernének, biztos mindannyian örülnénk neki!). A lényeg hogy leússzák a távot, és nevetve jöjjenek ki a medencéből!

A nagyobbacska ebihalak is szépen haladnak. Egyre többet versenyeznek ők is, gyakoroljuk a rajtolást, és a beérkezés fortélyait! Sőt múlt pénteken velem ("Mercinénivel") is versenyre kelhettek. És a fiatalság nyert!!!!!
A heti edzéseken nagyon sok a verseny feladat, holnapi edzésen a versenyzés és a rajtolás, érkezés a fő feladat! Ja és a sípszóra indulás!

A cápáink ismét nagyon sokat pörögnek! Most már a versenyre készülünk nagyon! Tegnapi edzésen már megbeszéltük, hogy van két napjuk kitalálni, ki milyen számban szeretne indulni a versenyen. Ők háton, mellen, és gyorson is úszhatnak. Szeretjük, ha ők választanak, mert ez nem kötelező dolog, csak azért csinálják, mert szeretnek úszni!!!
És nekik is az a lényeg, hogy nevetve szálljanak ki a medencéből!
Holnap ők is játékosan versenyeznek, rajtolnak, célba érkeznek. A fejesugrás gyakorlása a kis medencében nem nagyon lehetséges, de holnapra kitalálok valamit, egyeztetek Tónibával és hátha találunk megoldást!

Remélem mindenki el tud jönni a versenyre és sikeresek leszünk. Nem felejtjük el hogy a téli csapatversenyben negyedikek voltunk!!! Hátha most előrébb tudunk végezni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése