2010. április 30., péntek

2010. tizenhetedik hete

Ezen a héten újra elkezdtünk készülni a következő versenyekre.
A legkisebbek közül vannak betegeink sajnos, így most velük félgőzzel haladtunk. De aki úszott, az minden feladatot majdnem tökéletesen végigúszott. Remélem a jövő héttől már teljes lesz a létszámunk. Jaj és elfelejtettem megemlíteni, hogy még egy kisfiú csatlakozott hozzánk (János), aki remélem majd nagyon jól érzi magát velünk. Így most már 6an próbálják elsajátítani az úszás alapvető fortélyait, és készülnek arra, hogy versenyen is elindulhassanak.
Az Ebihalak közül most senki nem hiányzott. Sokat gyakorolunk, hisz van még mit. A pontos kézcsere a legfontosabb mind a két úszásnemben, és ezt próbáljuk minél többször ismételni.
A héten nagyon elevenkék voltak, de nem is csodálom, hiszen annyi minden feladatuk van május elején más frontokon. Ezért szerdán egy kicsit megbeszéltük , hogy ha pontosan és sokat akarunk dolgozni, akkor rendesebben kell odafigyelni és pontosabban dolgozni. Ma már elég kevés volt a figyelmeztetésünk erre vonatkozóan. Remélem ez így is marad!
A nagyobbaknál most egy kicsit foghíjas volt a létszám. De azért aki volt, azzal a megszokott feladatokat végeztük el. Sok sok technikai feladat, és persze az elmaradhatatlan versenyzés!
Hétfőtől remélem már mindenki lesz és újra nekiállhatunk a fontos feladatainknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése